Само ми кажи, че има небе -
после отвори прозореца,
протегни ми ръка -
и аз ще тръгна със тебе...
Земята ще се опита да ни спре,
а хората ще ни се присмиват -
неискащи
или
неможещи да повярват,
че небето е само едно -
и е там - чак до безкрая!
Само ми кажи, че има небе...
Само ми кажи, че има море -
после ме погледни,
гмурни се в най-дълбокото -
и аз ще скоча след тебе...
Земята ще се опита да ни спре,
а хората ще ни се присмиват -
неискащи
или
неможещи да повярват,
че морето е само едно -
и е там - чак до безкрая!
Само ми кажи, че има море...
Само ми кажи!
© Марио Трифонов All rights reserved.