Mar 5, 2011, 1:50 AM

Кажи ми... 

  Poetry » Love
1127 0 2

Кажи ми как да те забравя,

нима това се научава?!?

Усещам, че каквото и да правя,

някак все не ми се получава...


Кажи ми как да те забравя,
като нощ и ден си в мойта мисъл,
дори и твоя мирис все долавям,
и за живота в теб намирам смисъл.

Кажи ми как да те забравя,
като твоят лик е в моето съзнание.
Всеки стих за тебе се отправя,
макар за тебе то да е незнание.
Кажи ми как да те забравя,
като ти беляза моето сърце.
Ако времето успеех някак да забавя,
пак щях да съм с протегнати към теб ръце...

 

© Ивчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Кажи ми как да те забравя,
    като ти беляза моето сърце."


    Голямата Любов не се забравя. За останалите е нужно просто време и търпение!
    Харесах стиха и не се предавай така лесно
  • Хареса ми!!!
Random works
: ??:??