Кажи ми сбогом, ти не ме мъчи,
от твоето присъствие боли,
на другите се слагай, мене остави
да продължа по пътя си.
Кажи ми сбогом и не ме мисли,
дори и да се лутам по полето
аз няма да убия в мен детето,
което мисли, чувства пак за тебе до зори.
Кажи ми сбогом, най-накрая го кажи,
аз исках с теб да стигнеме във рая,
не ме убивай постепенно със лъжи,
а просто ми кажи, кога ще бъде края.
© Борислав тодоров All rights reserved.