Jul 1, 2024, 12:41 AM

Кажи ми твойто име … или не 

  Poetry
163 0 0

Кажи ми твойто име ... или не,

сега като помисля, по-добре,

май искам, тъй загадъчна да бъдеш –

очите ти са грейнало небе!

 

Кажи ми твойто име … или не,

тогава ще развихря ум и страст,

ще чакам тебе - луднала вълна,

да връхлетиш с безмерна мощ и власт!

 

Кажи ми твойто име … или не -

почакай сам това да пожелая,

когато мойте чувства осъзнаят,

че Раят ми е в твоето сърце!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??