Сега е модерно да носиме черно,
черни са дрехите, черни – колите,
черно носим дори и в душите.
Всичко тук е в черната гама,
гъзарско е да имаш и черна реклама.
Асфалтът ни черен е... и очилата,
черно ни става и като вземем заплата.
Черен е залъка, който ядем,
от както се раждаме, докато умрем.
За жалост всички сме станали сноби,
ужким свободни, а пък сме роби.
Роби на първичния и черен морал,
единствено гробът тука е бял,
ЗАЩОТО... си се отървал,
от това шибано ЧЕРНО.
КАЖИ - ВЕРНО!?!?
Авт. Весо: 17.04.2018г.
© Веселин Христов All rights reserved.