Nov 20, 2011, 12:08 PM

Как 

  Poetry » Love
617 0 2

Как да ти кажа "Край",

кат сърце не ми дава,

как да ти кажа "Мразя те",

като устните знаят само "Обичам те",

как да ти кажа "Върви си",

като очите ми ти казват "Остани".

 

 

Помогни ми да те забравя,

ще боли, знам, но болката ми

ще утихне с идването на пролетта,

тогава аз отново ще се преродя.

И отново пак аз силно ще се смея,

да видиш, мили, че и без теб мога да живея.

 

© Василена Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??