И някак си изпразни се
от съдържание душата ми,
а тялото ми е кутия смачкана
и хвърлена в боклука...
Сълзи в очите нямам...
Ще мога ли отново да заплача?
А искам, колко искам да заплача,
защото толкова ми липсваш...
Сърцето ми в гърдите тихо страда.
То само знае, колко силно те обичам...
И моля се на цялата вселена
при мене да те върне пак отново...
Кажи ми: "Как без тебе да живея?
Как без тебе само със едно крило
ще съумея да летя отново?
© МД All rights reserved.