Събуди демон в мен, който жадува за промяна…
Събуди демон в мен, който търси свободата си…
Кажи ми, любов моя, как отново да се смиря…!
Сега съм бунтар, който не може да търпи,
сега се лутам и търся изход от къпана,
който ми бе заложен от живота…
Демонът иска да избяга, демонът крещи за свобода…
Искам да мога да летя, за да обиколя земята
и да дойда при теб…
Кажи ми, любов моя, как да съм смирена,
когато всяка клетка в мен жадува за преобразяване!
Когато душата иска да полети,
когато душата иска да строши оковите,
които са и поставили…
Кажи ми, любов моя, как да съм смирена!
11-06-2018 год. Maryroj
© МД All rights reserved.