Как да ти го кажа?
Ти ме обичаш толкова много,
толкова си заслепен от любовта,
как да ти кажа, че в мен няма огън,
който да пали към теб обичта?
Ти гледал ли си празен океан? -
така е моята душа към теб.
Ти виждал ли си несбъднат блян? -
така ще страда твоето сърце.
Изстинах просто като лед,
гмурнах се във вода студена,
съжалявам, но не съм за теб,
не давам обич, а да вземам.
Може би не трябва да си с мен,
така решила е съдбата,
сега си много заслепен,
от любов и болка в душата.
Докосваш ме, а пълни се сърцето,
не с любов, а с много жал,
ще излетя като птица в небето,
на която много обич си й дал.
И търся себе си да накажа,
вината в сърцето пречи.
а дори не зная как да ти го кажа,
че не те обичам вече...
© Радослава Михайлова All rights reserved.