Как искам да не те познавах,
колко болка щях да си спестя,
ден след ден те опознавах
и бавно спирах да летя.
Как искам да не бях видяла
другото твое лице
и как искам да не бях ти дала
моето малко сърце.
Как искам всичко да забравя -
мъката, която ти ми причини,
болката, която ме изгаря
и хилядите твои лъжи.
Как искам душата си в лед да превърна,
чувствата да изплача с кристални сълзи
и никога назад да не се върна -
към миналото обвито в мъгли!
© Ели All rights reserved.
Усмихвай се и продължавай напред.