КАК ИСКАМ
КАК ИСКАМ,КАК СЕ НАДЯВАМ ДА ТЕ ВИДЯ,
Едничка ми светлина...
КАК ИСКАМ ПРИ МЕН ДА СИ,
Да ме прегърнеш и целунеш.
КАК ИСКАМ ДА СИ ДО МЕНЕ,
Всеки миг и всеки час...
КАК ИСКАМ ДА Е РЕАЛЕН ДЕНЯ,
И с теб никога да не завърши нощта.
КАК ИСКАМ ДЕНЕМ ЗА КЪРА ДА МЕ ДЪРЖИШ,
А след това да заспивам до теб.
КАК ИСКАМ С ТЕБ ЛЮБОВТА ДА ОТКРИЕМ,
И от деня да се скрием.
КАК ИСКАМ СИЛНО ДА КРЕСНА”ОБИЧАМ ТЕ”,
И ако не ме чуеш да заспя .
© Кристина All rights reserved.