Jul 27, 2007, 8:57 PM

Как искам пак... 

  Poetry
694 0 0

Как искам пак
да те видя - едничката ми падаща звезда.
Искам пак
за миг да те зърна - за секунда да озариш нощта.
Как искам пак
всеки час и ден - да минаваш покрай мен.
Гледам небето с моите кафяви очи,
образът ти там от звезди блести.
Как искам пак
по кожата ми да рисуваш - с багри на страстта,
да се приближи и греха.
Искам пак
една прегръдка - от две ръце горящи.
Как искам пак
твоите устни - моите да целуват...

... Просто разбери... Как искам пак

с теб да вървя под лунната светлина...

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??