Aug 27, 2008, 12:06 PM

Как изглежда празнотата... 

  Poetry » Other
694 0 17
Как изглежда празнотата...
щастие, отишло си... пустота...
тръпка тревожна, безсънна...
леден затвор бездънен...
залез, погълнал цветовете...
болка неистова в сърцето...
Спомени близки и далечни,
пак ще се реете ли с мене?...
Спомени с дух могъщ, магичен
и топлината ли взехте, безгранична...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??