Бавно се прокрадват във главата ми
няколко постни слова!
Трудно се вписват в съдбата ми
и слабо те описват любовта!
Невзрачни са и нищо не казват!
Защо тогава искам да ги изкрещя?
Но с тежестта си бавно ме смазват,
едва успявам да мълча!
Как с две думи да опиша обичта?!
Нима това ти стига?!
"Обичам те" са простички слова!
Но бързо във сърцето се забиват!
© Злори All rights reserved.