Е, един излиза
от криза със виза.
Друг с виза
влиза във криза.
О, вземи една
болестна криза.
Щом медикаментозно
не се излиза
и рехабилитационно,
или пластично,
то оперативно
най е практично.
А... да спасяваш
цялата нация,
макар и с планирана
о п е р а ц и я,
за излизане и от
всякаква криза,
знай, че е важна
с и г у р н а м и з а.
Пък, да ти кажа
(много ме дращи)
трябват и здрави...
катове – гащи.
Нали?
Че... много боли.
Ето отговорът.
(Не съм и скрита)
Името ми е
Колева Харита
© Харита Колева All rights reserved.