Как се пише "Любов"?
С колко думи и срички -
щом е тих благослов
и наивно "Обичам те"?
Как се пише "Любов" -
с кратки фрази по принцип?!
Щом така те смути,
днес едва ли си принца?!
От мечтите, които
тихомълком отлитат,
и на болката дните
с сухи пръсти прегръщам...
Как се пише "Любов"
само с поглед в очите,
с онзи огън, готов
да избухне в сълзите?!
Как се пише "Любов"?!
© Нели All rights reserved.