и как се пише
за ранени
с много такт
и драматичност
внимателно
с пови(к)ване на гласните
една след друга
пудра
после
слагате да спят
кои са те
ранените
без дрехи
и очи
или пък гласните
защото гласните
се свършиха останаха
безгласни
за тях
обаче
никой
никога
не пише
преждевременно
някаква карфица е избола
очите (ми)
(н)а друга (и)
се опитва
да преб(р)о(р)и
страховете ми насън
така е
някак предпазливо
педантично
стреснато
дори с известна
козметична
срамежливост
но дори така
досадно ме боли
с нюанс на
праскова
а може и кайсия
винаги ги бъркам
© Питър Хайнрих All rights reserved.
пс: написано е!
голям кеефф!