Aug 29, 2020, 1:20 PM

Как се събира душа на парчета? 

  Poetry » Other
660 3 3

Как се събира душа на парчета?
– Тя не се чупи, е винаги цяла.
Нито някой ти я отнема,
сам се губиш сред чувствата в хаос.
Сам оставил си друг да владее
с лекота на сърцето ти щурвала.
Вземи посоките в свои ръце –
от себе си няма как да си тръгнеш.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??