Смеха ти още чувам как носи се след мен в нощта,
топлината на ръцете ти усещам
как галеше ме тихо под дъжда.
Очите твои още виждам,
усещам как догарят тялото ми жадно,
душата своя аз продадох,
за да бъдем с тебе
както отначало.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.