Каква любов в сърцето ми напира?
Каква любов сърцето ми раздира?
Опитвам се да я заблудя.
Опитвам се да я прокудя.
А тя стои сама на прага,
гледа тъжно в очите ми, не бяга!
Не мога аз или не разбирам!
Любов ли е? Не подозирам!
В живота ми чувство непознато
изпълва сърцето ми, когато
напира Тя - зашеметяваща и нежна,
пристига толкова копнежна.
Да те замразя или да те скрия?
Но ти си водата, от която пия!
Не искам с теб, любов, да прекалявам!
Нямам право, а искам да се надявам!
Каква любов? Любов ли е това?!
Не знам какво със мен става!
Опитвам се да се съвзема,
но тя отново ме обзема.
Безсилна съм, а искам да извикам!
Да кажа, че на чувствата откликвам!
Ще мога ли един ден да заявя,
че ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ е това?!
© Дафи Сидова All rights reserved.