Ти беше прав, наистина на птичето
му трябва светлина,
за да пее, не просто светлина, а слънце!
Ти си слънцето в мен,
ти грееш за мен
и вливаш ми живот!
И лъчите ти събуждат песни неизпяти,
като ден, който осветява
и сгрява милиони души и стига за всички по земята...
И за мен...
Какво бих правила
без птичите песни,
без слънце... и без теб...
© Ралица Недева Недева All rights reserved.
Благодаря за коментарите и благодаря,че ви има!