Когато те видях за първи път
и влюбих се във блясъка
на твоите очи,
разбрах, че тебе ще обичам аз
и никога, и нищо не ще ни раздели.
Щастливи днес сме с тебе
и обичаме се тъи пламенно, и нежно,
за да раздадеме онзи блясък на света,
който ни показа
какво е любовта!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.
радвам се, че си щастлива, мила Валентина...с обич.