May 8, 2007, 10:52 PM

Какво е любовта 

  Poetry
661 0 8
                                                Ти питаш ме какво е любовта,
                                                огледай се навред и виж цветята,
                                                разцъфнали са те пред нас сега,
                                                защото ги обича светлината.


                                                Огледай се навред, росата виж,
                                                как бързо се сбогува със небето,
                                                надолу толкоз нежно пада тя,
                                                защото се е влюбила в земята.


                                                Сега в очите мои погледни,
                                                те светят по-искрящи от звездите,
                                                когато си до мен. Защото, знай,
                                                за мене любовта на теб прилича!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??