Не сме дорасли още... хора да бъдем.
Не, наистина сме само проходилки.
Залитащи и то все в грешната посока.
Но на кой му пука от таз поука.
Нахални сме, я някой да посмее
гордоста ни, егото да ни обиди,
тогава, о опази Боже, не знам
какво ще им се случи.
Завиждаме на хорските успехи
за вярата им за утрешния ден.
Че те са истински поети, поети
сътворили от нищото прекрасен ден.
© Ангел All rights reserved.