Усмихвам се - защо пък не?
До мене е Любимата жена!
Какво му трябва на едно сърце?
Ми, мисля, стига си му Любовта!
Така ли е, или пък да?
Не отговаряй, изборът е ясен,
а аз в момента сред Обичане летя -
Животът е наистина прекрасен!
---------
17.06.2021.
© Георги Каменов All rights reserved.