Mar 2, 2013, 11:23 AM

Какво остава 

  Poetry » Love
426 0 2

И нежни думи се изричат,

и в клетви даже те се вричат

във нещо тайно, невидяно,

а само в чувствата владяно.

 

В усещане за нещо ново

душите палят се отново.

В сърцата - с ритъм ускоряващ,

нахлува белег покоряващ.

 

И бузите в червено тлеят.

Очите нейде се пилеят,

а устните сами се търсят

с целувка те да се разтърсят.

 

И времето ни често спира -

в сърцата ни и бряг намира.

Една любов на праг застава,

като следа от нас остава.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??