С душа на дете,
поет по сърце,
аз в приказка своя живея.
В дома си потривам
студени ръце,
но топли ме светла идея.
Какво, че живея
в илюзии свои?!
Какво от това,
че е студ?!
Не във уюта се раждат герои,
а във упорство и труд!
1998 г.
© Юлия All rights reserved.