Разкъсвана
от мъки, мисли
и терзания,
в мен се
случват
постоянни
емоционални.
състезания.
Умът ми
казва едно,
но не помага.
Сърцето
ми шепти
друго,
гласът в
мен мира не
ми дава.
Не зная
аз какво
да правя,
как бурята
от чувства
да преживявам.
Изгубена,
объркана,
самотна съм,
на мъката
се предавам.
И аз не
мога да ,,чуя"
на всеки
дадените
съвети,
имам слух
само за
моите мисли
проклети.
И сякаш
потъвам в
един бездънен,
мрачен океан.
Духът в
мен е болезнено
сам.
Хем има ,,тишина"
в душата ми,
която изразява се
с думи неизказани.
Хем думи, думи,
пък никога
достатъчни.
Губя се
в самата
себе си,
сърцето ми
към тъмна
бездна ме води.
В съня
ми всяка
вечер мракът
ми говори.
Душата ми
безсилна
остана,
крилата ѝ-
поразени.
А надежди
и мечти -
в огън от
реалността
изпепелени.
И накрая
пак в мъгла
непрогледна
се спъвам,
едвам вървя.
А, ех, преди
можех да летя.
© Майчето All rights reserved.