Теб единствено желая нощем,
във всички сънища ми се явяваш ти.
Сърцето цяло моли те за още,
душата ми наяве те следи.
Ти всичко свято си, което имах
и за което толкова мечтах.
Смисъл само в теб намирах,
цял живот аз само твоя бях.
И никога не съжалих за нещо.
Вярно, имаше и трудни дни,
но няма на света безгрешни,
а колко мъдро е да се прости!
Защото прошката е знак за обич,
а от любовта понякога боли.
Веднъж ме питаха какво си ти за мене?
Да бяха питали какво не си...
© Близначките Симеонови All rights reserved.