Какво светът е?
Май едно кълбо е...
Погледнеш вечер -
а на сутринта се е обърнал...
Тъй, както се редуват плач и песен,
добро желаеш - лошото се сбъдва...
Какво светът е?
Нещо като сфера,
едно завъртане - минава цяла ера!
© Борислав Ангелов All rights reserved.