Запази ми място в сърцето си.
Аз няма да заемам много. Не искам много.
А само едно малко местенце - най-скришното.
За да не ме забележи никой.
И да не ми завиди, че съм там. В сърцето ти.
Хайде, какво толкова? Аз няма да ти преча.
Искам само да се стопля от пламъка в него.
Ще ми запазиш ли?
© Силвия Йорданова All rights reserved.