Не ми се чака и не ми се тръгва.
Не ми се взима никакво решение.
И цялата история недъгава
във мене буди само отвращение.
Не си прави труда, излишно е,
и твърде късно е за извинение.
Каквото беше между нас - отишло е
по дяволите, без съмнение.
© Cucurbita Maxima All rights reserved.
след чувствена житейска обиколка!