Какво за нас ще кажат нашите деца,
следващото българско поколение,
отново ли народът ще бъде овца,
ще го спасим ли от тежко положение?
Корупция в тая държава се шири,
обхваната е тя от октопод,
краде се даже вода от язовири,
произвол има, вместо възход.
Нека се вземем в ръце,
ако искаме светли бъднини,
стреснете се, овце,
без пот няма добрини!
© Георги All rights reserved.