Календар
Изтичат дните, пясъчен часовник,
времето затворено в тях мълчи,
а аз вървя след тях несретен и бездомен,
от моите стъпки няма и следи.
Животът, вкопчил се в мен, не ме напуска,
с него по несигурния път вървим,
когато падна, вдига ме, обидите пропускам,
заедно се радваме, тъжим, грешим.
Изтичат дните, те са преброени,
за всекиго различни, неговият свят
от Бог или Природа на нас са подарени,
ще стигнат ли да стигнем желания ни бряг.
Юли 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
Младене, знаеш че ценя всяка твоя оценка.Приемам твоята редакция като особено внимание.Аз съм в началото на твоят път.
Илко,винаги размислям върху твоите думи,защото си точен и искрен.
Приятели,желая ви спокойна неделна вечер в празничния ден!