Aug 8, 2017, 4:44 PM  

Тъгата 

  Poetry » Other
491 0 0

Много страдания, уви, има в света -

болести, войни, наркозависимост, глад...

Вместо да възтържествува любовта -

често човекът гине още твърде млад!

 

Боже, Ти на тези хора помогни,

дано поне болката по-малка стане,

а ти, обикновени човече, се стегни -

без борба злото няма да престане!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??