КАЛИГУЛА ОТ БАНКЯ
... къщичката в Барселона, дето Боко я скова,
беше с няколко балкона и с басейнче при това.
Там, де неговото гадже – лекичка като перце,
цял ден с плажно масло маже гръб, гърди, корем, лице.
Съхнат мръсните му ризи на простира за пране.
Боко си пере мангизи в чекмедженце-портмоне.
А на Орлов мост "Оставка!"
вика цял един народ.
Нека кучето си джафка с бяс! – до изборния вот.
Нека пие гола вода! – щом като е зъл – и тъп.
И обръща на народа тежък министерски гръб.
С 200 псува ни на майка, цял ден ръси куп лъжи.
Гладна мафиотска шайка за гръкляна ни държи.
Банкянският Калигула! – лъже, маже и краде.
Мачът свърши с три на нула! –
Боко, твоят край дойде.
4 август 2020 г.
гр. Варна, 13, 30 ч.
© Валери Станков All rights reserved.