Apr 16, 2008, 8:07 AM  

Калинка 

  Poetry » Other
2658 1 14

На тъничко зелено стъбълце

калинка долетя и взе да лази.

Поех я плахо  с тръпнещи ръце,

усмихнах се и тихичко й казах:

 

"Лeтни, калинчице, в простора син –

стигни земята, дето съм родена.

На всички много здраве занеси –

от теб, от Океана и от мене..."

 

Видяхте ли една калинка малка -

с най-хубавите на света  крилца?

Тя  носи  обичта ми по земята

И прави най-добрите чудеса.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??