И когато се прегърнеме на кръста,
ще се обагрят в синьо небесата,
а слънцето усмихнато ще се покаже
и ще погали нежно тъмнината.
Вулканите смирени ще прегърнат,
единствената истинска земя,
сирените в моретата ще живнат,
възкръснали от силата на любовта.
и там на кръста ще се слея с душата ти...
камбаните в синхрон ще зазвънят.
© Неземна All rights reserved.