Sep 12, 2009, 11:12 AM

Камен дел 

  Poetry » Landscape
441 0 1

КАМЕН ДЕЛ

 

Градът е между тук и там.

Небето – синьо.

Кубетата на „Невски” –

 във ръката ми.

Не духа вятър.

Парапланери висят.

А пирамидата е идеалният

надгробен камък.

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??