Каменно кадифе
В памет на пет рейнджъра,
загинали в Кербала.
Днес светът почерня,
докато тишината крещеше.
Стотиците кръстове имат
компания.
И обувките плахо пристъпват
напред.
Затова и в ръцете на всички
цветята пищят.
Кадифето превръща златото
в камък.
А камъкът зове телата
да си починат.
© Мария Чонова All rights reserved.
докато тишината крещеше.
Силно и истинско!