Jun 5, 2010, 9:35 PM

Каменното момиче 

  Poetry » Love
622 0 3

Стоиш пред каменното момиче,
очите ù - черна бездна,
ръцете - безчувствени, студени,
не можеш да чуеш сърцето ù...
а тя има ли сърце?
Зима е, стича се сълза по лицето ù,
о, нима тя може да плаче?
Искаш да разрушиш стените от камък,
но как може да рушиш нещо, което
сам си изградил?
Как можеш да стоплиш сърце, което
сам си умъртвил
?

© Деница Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??