Слънчева прегръдка оставя
върху теб топли следи,
в ръцете си държиш малко
бяло камъче намерено,
захвърлено на дъното на
морето,
водолазът в теб го спаси
и превърна в реликва,
носи го до сърцето си,
то ще те пази.
© Ваня Иванова All rights reserved.