Кани споменът
мечтата дългокоса
на безкраен танц.
Златни сънища
във пазвите си носи
и гердан-вяра...
По клавишите
на черно-бели мисли
свирят чувствата.
По пътечките
сънени на истини
страхът тръгва си...
© Веселка Стойнева All rights reserved.