Nov 13, 2006, 7:10 PM

Капчици дъждовни, ще ти шепнат 

  Poetry
1796 0 11
Капчици дъждовни,  нашепват тихо, 
нещо свято...за топлина, и за живот.
И колко е прекрасно, и красиво,
да носиш в себе си любов.
Да я дадеш, на птиците, отлитнали
със синьото небе, на лятото с лъчите.
Да стоплиш  есенните залези в мъгли, 
със длани, натежали от надеждите.
Със обич в  две  очи, да грейнеш, 
и да  прошепнеш всичките си тайни,
и слънцето да се усмихне...
да те дари с лъчите си омайни.
Дори и цял докрай да раздадеш
сам себе си, а даже и мечтите,
пак в теб ще блика светлина,
и топлина, и обич, и надежда...
И есенният дъжд, ще бъде ромон
на пролетните ручеи в душата.
Капчици дъждовни, ще ти шепнат
стих...за любов, за красотата.


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??