Aug 31, 2007, 12:50 PM

Капки 

  Poetry
649 0 13

Децата на дъжда са капките.
Те идват весели, игриви.
Танцуват в локвите, по шапките
и скуката от нас измиват.

Подскачат диво по первазите
на потъмнелите прозорци.
Отмиват клюките, омразите
и образите на притворците.

И после, за ръце захванати,
се стичат като струйки светли
на нашия живот по раните,
и ги отнасят към морето.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??