За теб мечтая...всеки ден...
За лъчи напразно се боря,
че от теб съм отделен
и нищо не мога да сторя.
И в клетка съм заключен,
окови имам на сърце,
от самота безкрайно измъчен
и напразно протягам ръце.
Но мълчаливо понасям туй,
вече зрял съм мъж,
но бурята в душата чуй -
гръмотевици и силен дъжд...
© Георги All rights reserved.