Един човек, от ситен век,
навлязъл бурно във тайга…
Над снежен пек и смешен лек,
над широтата на деня…
Седял така и пиел шейк,
и хапвал – вкусничка трева.
Когато някой му запял,
от песента на есента…
След тая песен и куплет,
със кръвна група “А”!!!
За капилярите на Хък,
Том Сойер – нямаше вина.
© Аспарух Любенов All rights reserved.
докато Шекспир укротяваше
опърничавата си жена!