Mar 28, 2007, 3:31 PM

Картина 

  Poetry
628 0 7

Нарисувай ме със черни цветове.
 Налей си чаша от сълзите ми.
  Сложи и лед от моето сърце
и слушай музиката от очите ми.

  За теб ще бъда само сянка,
 пристигаща в съня ти нощем.
Ще бъда призрачна картина в рамка,
    която ти рисуваш още.

  Когато се събуждаш, ще угасвам,
 когато пак заспиваш, ще съм зной.
Когато нямаш сили - аз ще властвам,
а когато ти си сън - ще бъдеш мой!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??