"Картина"
Разтопени отблясъци на зимна картина
се гонят във ранното слънце
над морето самотна птица се рее
в тишината на бялото утро
разтопена вода от капчуците
рони капки в замръзнал балет
в самотата на ледени скулптори
изгаря душа душа на поет
© Дидо All rights reserved.