***
Светът ми се срути
Очите ти бяха метеорит
Разклати земята под нозете ми
Заваляха нажежени камъни
Избухна Везувий - Помпей се загуби
Лава потече
Покрай мен
Въздухът пареше като ад
Земетресение десетта степен
И тогава, товага каза
- здравей
( Тогава разбрах, че вече не съм човек)
***
© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.